A Te gyermeked sem eszi meg a halat?

2018. 10. 15.

A Te gyermeked sem eszi meg a halat?

 

Szülőként, ha szívünkre tesszük a kezünket bevallhatjuk, hogy bizony nem sűrűn teszünk halat az asztalra. Ha pedig mégis, gyermekünk valószínűleg nem szívesen, vagy egyáltalán nem eszi meg.

Egy nemrégiben ismertetett uniós felmérés szerint Európa szerte Magyarországon fogyasztjuk a legkevesebb halat, pedig fogyasztásának fontossága vitathatatlan. Az adatok alapján Portugáliában mindenki hetente körülbelül egy kilogramm halételt elfogyaszt (élősúlyban mérve), míg Magyarországon ugyanez a mennyiség negyedévente fogy el.

A nélkülözhetetlen omega-3

A mondás szerint „a hal az agy tápláléka”. Tudományos kutatások kimutatták, hogy a halakban található omega-3 (EPA, DHA) telítetlen zsírsavak elősegítik az idegrendszer és az agy fejlődését, ezáltal rendkívül fontos iskoláskorban.

Megérkezett a Chewable Omega 3 szoftgél kapszula!

A szoftgél kapszula miért ideálisabb gyermeked számára?

  • Biztonságos. Nem kell félned attól - mint például egy tabletta esetében - hogy izgő-mozgó gyermeked torkán akad nyelés közben. A rágótabletták és szoftgél kapszulák ezért jelentős előnyökkel járnak a 2 évnél idősebb gyermekek számára.
  • Hagyhatod cukorkaként olvadni a szádban, majd a citrom ízű réteg elszopogatása után szét is rághatod, majd le is nyelheted.
  • Bárhol-bármikor bevehető, folyadék nélkül is.
  • Már a szájban feloldódik, ezáltal gyorsabban felszívódik.

Két hatóanyag, amelyre minden családban szükség van!

 

A szervezet az omega-3 hatóanyagot nem tudja előállítani, ezért csak táplálkozással juthatunk hozzá. Azonban a magyar lakosság halfogyasztása köztudottan rendkívül alacsony, pedig omega-3 zsírsavakra minden korosztálynak szüksége van.

A koenzim-Q10-et ugyan képes előállítani szervezetünk, de 35 éves kor felett egyre csökken az előállított mennyiség.

Kiknek ideálisak az új termékek?

Praktikus megoldásokat kedvelőknek 

Azok számára, akik sokat vannak úton, vagy csak egyszerűen a praktikus megoldásokat kedvelik.

 

    

Kisgyermekes szülőknek

Az omega-3 segíti a szellemi fejlődést és a koncentrációt, mely kisebb korban kiemelten fontos. Azonban a tablettákkal a kicsik nehezen barátkoznak meg. Az új szoftgél kapszula a cukorka és a rágó elegyének élményét adja: cukorkaként szopogatható, de szét is rágható, így könnyebb lenyelni.

 

 

Időseknek

A kapszulák és tabletták bevétele főleg idősebb korban okozhat gondot a különböző nyelési problémák és a szájszárazság miatt, holott ezek a hatóanyagok segíthetnek az egészség megőrzésében. Erre kínál megoldást a két új, szétrágható és víz nélkül is lenyelhető étrend-kiegészítő.

 

Megelőzésként

Az omega-3 és a koenzim-Q10 segíthet a szív- és érrendszeri betegségekkel küzdők számára kiegészítő kezelésként, illetve annak megelőzésében, kockázatának a csökkentésében. Az omega-3 hozzájárulhat a trigliceridszint csökkentéséhez és a trombózis kialakulásának gátlásához, míg a koenzim-Q10 a normál vérnyomás kialakításában játszik szerepet.
 

Hogyan fogyaszd a szoftgél kapszulákat?

Bevétel után szopogasd, hogy megvékonyodjon a szoftgél kapszula. A hatóanyagot nyeld le, és utána szopogasd, rágd tovább a kapszulát, hogy a kapszula védőrétege is minél vékonyabb legyen, és azt is könnyedén le tudd nyelni.

 

Keresés